Etiquetes FSC

ETIQUETES FSC

Coneix (i reconeix) les diferents etiquetes FSC

Cada etiqueta FSC ofereix informació sobre la naturalesa i l’origen dels materials utilitzats per fabricar el producte acabat i etiquetat.

FSC 100%

Tots els materials utilitzats en els productes que porten aquesta etiqueta procedeixen de boscos que han estat auditats per confirmar que es gestionen de conformitat amb els rigorosos estàndards socials i ambientals d’FSC. De totes les etiquetes FSC, FSC 100% és la que contribueix de manera més directa a l’objectiu d’FSC: boscos per a tots, per sempre, i per tant, és el segell de distinció més important per als productes certificats.

FSC RECICLAT

S’ha verificat que els productes que porten aquesta etiqueta estan fets amb un 100% de material reciclat (sigui materials recuperats postconsum o preconsum). L’ús de productes FSC Reciclat pot ajudar a alleujar la pressió de la demanda sobre les fonts de material verge, i contribuir així a protegir els boscos del món.

FSC MIXT

Els productes que porten aquesta etiqueta estan fets amb una barreja de materials procedents de boscos certificats per FSC, materials reciclats i/o fusta controlada FSC. Encara que la fusta controlada no procedeix de boscos certificats per FSC, redueix el risc que el material s’obtingui de fonts inacceptables, ja que ha de complir uns estàndards específics.